Werken bij Prohands

Ben jij handig en wil je veel werken?

Prohands zet ‘handjes’ in met een bepaalde deskundigheid. Denk aan schoonmakers, bouwruimers, productiepersoneel, timmermannen en nog veel meer. En we zijn opzoek naar nog meer medewerkers. als je welwillend bent dan zijn er veel mogelijkheden om verschillend werk te doen en tot 40 uur per week te werken. We bieden nachtdiensten aan, weekenddiensten en halve dagen, het is zo flexibel als jij zelf wilt.

Geen diploma's nodig.

Prohands staat open voor alles en wilt iedereen een kans geven. Want dat verdien je toch ook gewoon? Je kan bij Prohands binnen komen zonder Diploma’s of certificaten, en langzaam doorgroeien. Wij hebben een eigen opleidingscentrum waar je stappen kan maken binnen de bouw wereld.

Over Prohands

Wij werken veilig en als bedrijf zijn wij VCA- gecertificeerd. Als jij bij Prohands komt werken geven wij een VCA- instructie, en binnen 3 maanden kan jij bij het opleidingscentrum van ons bedrijf je VCA certificaat halen. Je eerste certificaat is dan binnen, waar je 10 jaar lang profijt van hebt.

Tevredenheid van de medewerkers staat bij Prohands bovenaan. Wij zijn flexibel en denken met je mee, wat voor werk je wilt doen, waar je goed bij voelt, en hoeveelheid uren jij wilt werken.