Skip to content

Over ProHands

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en bieden u graag de helpende hand die u nodig heeft!

 

Waar wij voor staan

Prohands is een bedrijf dat mensen kan plaatsen voor uiteenlopende werkzaamheden. Waar Prohands is begonnen met papierprikkers op stations in heel Nederland, zijn onze mensen inmiddels van alle markten thuis. Zo hebben wij werk voor laag- en ongeschoolden, maar ook ervaren timmerlui, glazenwassers, schoonmakers of brugwachters worden ingezet.

Prohands is met 24/7 bereikbaarheid en flexibel en kundig personeel uitgegroeid tot een bedrijf dat staat voor zijn medewerkers, maar ook vooral voor de klant.

No-nonsense
Prohands hanteert een no-nonsense werkwijze en biedt u de extra handjes waar u verlegen zit om hulp of deskundigheid. Geen poespas, maar gewone mensen die met beide benen op de grond staan, snappen waar u mee zit, en u de helpende hand bieden.

Samenwerken
Als bedrijf staan wij voor samenwerken, uw zorg is onze zorg! Of er nu handjes nodig zijn of u gewoon eens met ons wilt praten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen, alles is mogelijk. Bij elkaar komen is een begin, bij elkaar blijven is vooruitgang, met elkaar samenwerken is een succes.

"Je kunt elkaar toch ook gewoon helpen zonder dat er meteen iets voor moet worden terug gedaan?"

- Gerard Boelenkamp

Algemeen Directeur

Prohands Zakelijk
Prohands regelt uw gewenste aantal handen waar u verlegen zit om personeel of deskundigheid. Of het nu gaat om timmerlieden, metselaars, schoonmakers, productiepersoneel, thuiswerkers, heftruckchauffeurs of groenvoorziening. 

Ons omvangrijke netwerk strekt zich uit over tal van disciplines waarin wij actief anticiperen. Onze mensen bieden de oplossing die u wenst, zowel in flexibele als vaste in- of verhuur van uw medewerker.

Uw werkdruk is onze specialiteit. 

Prohands Particulier
Ook voor de particulier biedt Prohands uitkomst door een helpende hand te bieden. Een kleine verbouwing of aanpassing in uw huis, het schilderwerk van kozijnen of buitenmuren, elektrowerk, het opruimen van uw zolder of het onderhouden van uw tuin, Prohands biedt uitkomst!

Wij zijn uw goede buur die u om raad kunt vragen. 

Onze certificeringen

Het team

Maak kennis met het team van Infrahands die elke dag voor u klaarstaan

Gerard Boelenkamp

Functie

Arnold Niesen

Functie

Lisa Boerhout

Functie

Naam + Achternaam

Functie