Skip to content

Diensten

Diensten

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en bieden u graag de helpende hand die u nodig heeft!

Bouwruimers

Met de bouwruimers van Prohands blijft uw bouwplaats schoon! Naast dat een schone en opgeruimde bouwplaats als visitekaartje dient, zijn schoonmakers en opruimers ook essentieel in het kader van de veiligheid van de bouwplaats. Laat Prohands deze zorgen voor u uit handen nemen!

Keetschoonmaak

Ook de keet die bij u op de bouwplaats staat wilt u schoon en veilig hebben. Prohands heeft daar het juiste personeel voor. Wij zorgen er graag voor dat uw personeel in een schone en veilige keet kan eten en drinken.

(Assistent) Timmermannen

Een allround timmerman is verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden op bijvoorbeeld bouwprojecten. Onze vak ervaren timmermannen bieden u de nodige hulp die u zoekt. Tevens beschikken wij ook over Assistent timmermannen om u een helpende hand te bieden.

 

Schoonmaak

De schoonmakers van Prohands bestaan uit aanpakkers: wij helpen u snel en doeltreffend. Of het uw (bedrijfs)pand of een ander object betreft, wij staan overal voor open. Van het schoonmaken van uw pand tot aan het schoonmaken van de spoorwegen en treinen, Prohands biedt u schoonmaakonderhoud afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

 

Glazenwassers

Naast het feit dat vlekkeloze ramen zorgen voor een professionele uitstraling van uw pand, zorgt regelmatig glasonderhoud ook voor het verlengen van de levensduur van uw glas en het voorkomt dat vuil inslijt in het glas. Prohands levert professionele glazenwassers die rekening houden met uw wensen.

 

Portier/Verkeersregelaar

Uw bouwplaats heeft een grote in- en uitloop aan werkverkeer. Wilt u dit goed geregeld en gecontroleerd houden? Dan staan de portier verkeersregelaars van Prohands voor u klaar. Onze gecertificeerde en zeer gemotiveerde werknemers zorgen graag voor een goede en veilige doorstroom bij uw bouwplaats.

 

Gluton Werkzaamheden

Het verwijderen van zwerfvuil, bladafval en onkruid in bestrating en openbare ruimtes zoals speelplaatsen, openbare binnentuinen, openbare pleinen en eventueel singels. Het verwijderen van zwerfvuil uit plantsoenen en uit bermen van autowegen en trambanen. De gluton machine is multi-inzetbaar en wij bieden dit aan met onze vaste en ervaren Gluton ploeg.

 

Veiligheidsmedewerkers voor multifunctionele diensten

VCA gecertificeerd, professioneel en flexibel

Veiligheidsmedewerkers voor multifunctionele diensten

Snel, flexibel en efficiënt

Onze certificeringen